Internat de URGENŢĂ în spital, după ce a căzut de pe scenă. Momentul în care rockerul Meat Loaf se dezechilibrează şi îşi sperie fanii | VIDEO

Cântăreţul de muzică rock american Meat Loaf a suferit o fractură de claviculă în timp ce se afla pe scenă la un eveniment programat în Dallas, Texas, potrivit foxnews.com.

183 afișări
Imaginea articolului Internat de URGENŢĂ în spital, după ce a căzut de pe scenă. Momentul în care rockerul Meat Loaf se dezechilibrează şi îşi sperie fanii | VIDEO

Meat Loaf a suferit o fractură de claviculă

Aflat la o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu publicul, în cadrul evenimentului Texas Frightmare Weekend 2019, artistul în vârstă de 71 de ani a căzut, după s-a împiedicat de nişte cabluri de pe scenă.

Starul a fost transportat la un spital din apropiere şi a rămas internat peste noapte, potrivit tmz.com. Incidentul a avut loc pe 4 mai.

Anul trecut, Meat Loaf spunea că este posibil să nu mai cânte niciodată, din cauza unor dureri severe la spate. Muzicianul a fost supus mai multor operaţii chirurgicale la spate, dar spunea că are dureri atât de mari încât are nevoie de un cadru metalic pentru a se deplasa şi se bazează pe ajutorul soţiei sale, Deborah, pentru a se urca în pat seara.

În iunie 2016, Meat Loaf s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert susţinut în Canada, fiind dus la spital în condiţie critică. În trecut, artistul a mărturisit că suferă de astm şi de o afecţiune cardiacă. De asemenea, Meat Loaf s-a mai prăbuşit pe scenă în 2011, în timpul unui concert în SUA, dar artistul s-a ridicat şi a încheiat spectacolul. În 2003, el s-a prăbuşit pe Wembley Arena din Londra şi a fost internat în spital.-

Născut Marvin Lee Aday, Meat Loaf este actor, cântăreţ, compozitor şi producător de muzică. El a devenit cunoscut datorită producţiilor de teatru şi cântecelor de operă, printre care "Paradise by the Dashboard Light", ''Two out of Three Ain't Bad" şi "Bat out of Hell", şi a apărut în peste 50 de filme şi show-uri de televiziune.

Trilogia de albume "Bat Out of Hell" a fost vândută în peste 50 de milioane de copii la nivel mondial.

Cântăreţul a câştigat un premiu Grammy pentru melodia "I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)". El a mai jucat în filme precum "The Rocky Horror Picture Show" şi "Fight Club".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici