INTERVIU - Cristian Sanda de la "Vocea României": Am pregătit duete emoţionante pentru marea finală

Cristian Sanda, care va lupta să devină "Vocea României", în finala ce va fi difuzată luni, de la 20.30, la Pro TV, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că a pregătit duete foarte emoţionante cu Marius Moga şi cu Felicia Filip pentru marea finală, când speră din suflet să fie câştigător.

3767 afișări
Imaginea articolului INTERVIU - Cristian Sanda de la "Vocea României": Am pregătit duete emoţionante pentru marea finală

INTERVIU - Cristian Sanda de la "Vocea României": Am pregătit duete emoţionante pentru marea finală

Prezentăm integral interviul acordat MEDIAFAX de Cristian Sanda:

Reporter: Cum a început cariera ta muzicală şi cât timp studiezi în fiecare zi?

Cristian Sanda: Am început să cânt de la 8 ani. Doamna învăţătoare a descoperit că eu am voce, asta în timp ce cântam o melodie populară, la ora de muzică. A insistat pe lângă părinţii mei ca eu să urmez nişte cursuri, iar ai mei m-au înscris la Palatul Copiilor din Craiova, la cursurile de canto ale domnului profesor Dumitru Iliuţă. Studiez în mod constant, doar că atunci când e vorba de un concurs pregătirea este mai intensă.

Reporter: Cum ai ajuns să participi la show-ul "Vocea României" de la Pro TV?

Cristian Sanda: Când am văzut la televizor promo-urile legate de acest format, m-am decis să particip văzând că este ceva nou, un concurs care pune atât de mare accent pe voce. Am avut încredere în puterea Pro TV-ului şi m-am gândit că acest show poate fi o rampă de lansare şi un început de drum în cariera muzicală. E primul concurs de acest gen la care particip.

Reporter: Cum s-a schimbat viaţa ta după apariţia la primele ediţii ale emisiunii "Vocea României"?

Cristian Sanda: Am început să fiu oprit pe stradă, lumea mă întreaba cum e la "Vocea României", ce voi cânta etc. E o senzaţie extraordinară să fii recunoscut de ceilalţi şi a fost prima oară când am experimentat faima!

Reporter: Ce a însemnat pentru tine participarea la o emisiune de o asemenea complexitate şi ce ai învăţat de la antrenorii show-ului?

Cristian Sanda: Pe lângă lucruri legate de muzică, a fost o lecţie şi la nivel de psihic. Show-urile live m-au făcut mai puternic, am trăit nişte emoţii şi senzaţii pe care nu le-am mai avut în viaţa mea! Concursul ăsta m-a învăţat să fiu mai degajat şi să zâmbesc mai mult! Loredana mi-a tot zis de-a lungul ediţiilor live să zâmbesc mai mult şi chiar îi voi asculta sfatul!

Reporter: Cum o să îi cucereşti pe antrenori şi pe telespectatori în marea finală din 26 decembrie? Ce surprize ne pregătiţi?

Cristian Sanda: O să încerc să concentrez în prestaţia mea din finală toate sfaturile pe care le-am primit până acum de la antrenori şi de la cei de acasă. Duetele pe care le-am stabilit atât cu Marius Moga, cât şi cu doamna Felicia Filip vor fi, zic eu, foarte emoţionante. Sunt onorat să cânt cu aceşti oameni, dar ştiu că mă voi simţi extraordinar şi vom reuşi să ducem publicul de acasă "tot mai sus"!

Reporter: Ce planuri ai după finalizarea competiţiei "Vocea României", o să îţi dezvolţi cariera muzicală în România sau vrei să cucereşti piaţa internaţională?

Cristian Sanda: Întâi de toate o să mă pregătesc pentru bacalaureat, apoi o să continui cu cariera muzicală. Visul fiecărui artist este să cucerească întreaga lume, dar prefer să iau lucrurile pas cu pas.

Reporter: Dacă o să fii desemnat/ desemnată "Vocea României" şi o să câştigi marele premiu, ce o să faci cu banii?

Cristian Sanda: Nu m-am gândit încă la asta. Sper din suflet să îmi strige numele când vor anunţa câştigătorul, dar ştiu că e greu, vocile toate sunt foarte bune. Vă pot spune ce am de gând să fac cu banii abia după ce aş câştiga concursul!

A doua zi de Crăciun, începând cu ora 20.30, show-ul "Vocea României", de la Pro TV, îşi va desemna câştigătorul. Marea finală în care se vor lupta Cristian Sanda, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă şi Ştefan Stan va avea toate ingredientele unui concert senzaţional. Elevii lui Marius Moga, Loredana, Horia Brenciu şi Smiley sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României".

Cel care va obţine marele premiu şi titlul de "Vocea României" va primi un cec de 100.000 de euro şi va avea pe piaţă un album lansat de Universal Music România. Ceilalţi trei finalişti vor beneficia şi ei de un single (piesă şi videoclip), lansate de asemenea de Universal Music România.

(Interviu de Mădălina Cerban, madalina.cerban@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici