Întrecere în pantofi cu toc, între franţuzoaice şi britanice

Circa o sută de franţuzoaice şi britanice pasionate de modă se vor întrece alergând pe o distanţă de 180 de metri purtând pantofi cu toc, pe 3 decembrie, la Paris.

188 afișări
Imaginea articolului Întrecere în pantofi cu toc, între franţuzoaice şi britanice

Întrecere în pantofi cu toc, între franţuzoaice şi britanice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cadrul acestui campionat, creat în Franţa în 2007, se vor întrece 32 de echipe ce au fost selecţionate prin concursuri locale, la Paris şi la Londra, dar şi pe internet.

Concurentele trebuie să poarte pantofi cu tocuri de minimum opt centimetri, care vor fi controlaţi de un oficial.

Câştigătoarea va fi cea care parcurge distanţa de 180 de metri în cel mai scurt timp.

Sunt permise toate tipurile de pantofi cu toc, până la cei cu toc cui de 10 centimetri, în cazul cărora fiind necesare "un antrenament intensiv şi o tehnică perfectă" pentru un sprint reuşit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici