Video Iohannis, Blaga, Scripcaru şi Ungureanu au ieşit la o bere în centrul Braşovului - VIDEO

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a ieşit, sâmbătă, în centrul vechi al Braşovului, la o bere cu liderii ACL, la Festivalul Oktoberfest, fiiind însoţit de edilul oraşului, democrat-liberalul George Scripcaru, preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu.

2511 afișări

După reuniunea aleşilor locali ai ACL, primarul Braşovului l-a invitat pe Iohannis, prezidenţiabilul PNL şi PDL, la o plimbare în centrul vechi al oraşului, unde este organizat festivalul de bere Oktoberfest, ei parcurgând pe jos două străzi.

Liderul PNL a salutat trecătorii şi şi-a făcut fotografii cu aceştia şi s-a oprit la mai multe standuri. Iohannis şi liderii care l-au însoţit au primit plăcintă la unul dintre chioşcurile din zonă.

Prezidenţiabilul ACL a primit şi o brăţară realizată de copiii unui centru de plasament, dar şi un pliant cu reţete din peşte.

În cele din urmă, el a ajuns la masa rezervată liderilor ACL din cortul principal al festivalului, unde se aflau preşedintele PDL, Vasile Blaga, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, vicepreşedintele PNL Dan Motreanu, purtătorul de cuvânt al PNL Alina Gorghiu, europarlamentarul PNL Eduard Hellvig. Mai târziu, la masa liderilor ACL a ajuns şi preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu.

Iohannis şi liderii ACL au băut bere la halbă şi au mâncat preparate tradiţionale la grătar.

Preşedintele PNL s-a fotografiat din nou cu mai mulţi simpatizanţi, făcând şi o fotografie "selfie" împreună cu primarul Braşovului, "la un aparat de făcut selfie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici