Video Iris Apfel, inspiraţie şi muză pentru moda la orice vârstă, a împlinit 101 ani

  • „Legenda vie” s-a născut în 1921 şi continuă să fie o sursă de inspiraţie pentru creatori de modă din lumea întreagă.
  • Iris Apfel adoră să se îmbrace colorat, autentic şi cât mai vesel.
5115 afișări
Iris Apfel a devenit model la vârsta de 97 de ani şi a fost „subiectul” documentarului din 2014, „Iris”. 
 
În plus, aceasta a avut şi o carieră academică, fiind profesoară la vârsta de 90 de ani, la Universitatea din Texas, pe subiecte precum stil şi modă. În 2013 (la 91 de ani), a fost inclusă în lista ce adună 50 de femei denumită „femei cu vârsta de peste 50 de ani ce sunt cel mai bine îmbrăcate”, realizată de publicaţia The Guardian. 
 
O adevărată „fashion icon”, Iris Apfel este şi femeie de afaceri, dar şi designer de interior. Iris a intrat în afaceri în domeniul textilelor alături de soţul său, având şi un contract cu Casa Albă timp de nouă preşedinţii (1950-1992). 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici