Itsy şi Bitsy, starurile postului de radio Itsy Bitsy FM, vor avea "un nou look" de la 1 septembrie

Itsy şi Bitsy, starurile postului de radio Itsy Bitsy FM, vor avea "un nou look" de la 1 septembrie, modern, pe gustul copiilor şi părinţilor din prezent şi adaptat identităţii de brand a staţiei, care vorbeşte despre "Bucurie în familie".

1126 afișări
Imaginea articolului Itsy şi Bitsy, starurile postului de radio Itsy Bitsy FM, vor avea "un nou look" de la 1 septembrie

Itsy şi Bitsy

Itsy şi Bitsy se reinventează odată cu lansare grilei de programe pentru această toamnă a Itsy Bitsy FM, potrivit unui comunicat al postului de radio.

Schimbarea imaginii lui Itsy şi a lui Bitsy a fost realizată cu sprijinul GO Studio, divizia de business a GMP Group, specializată în design grafic şi branding, care a creat şi identitatea noua de brand Itsy Bitsy, în urmă cu un an.

"Am investigat diverse posibilităţi grafice, dar ne-am bucurat când ne-a venit ideea să facem personaje modelate manual din fimo, inspiraţi fiind de animaţiile de succes «Shaun the Sheep» sau «Wallace & Gromit». Acum avem o grămadă de posibilităţi pentru a crea un univers viu şi divers pentru eroii Itsy şi Bitsy", spune Bogdan Stanciu, Head of design GO Studio.

Cu "haine" noi, Itsy şi Bity îşi aşteaptă prietenii zi de zi, de luni până vineri, între orele 07.00 şi 09.00, la matinalul pentru toată familia "ItsyBitsyNeaţa". Cu cei doi extratereştri, cei mici se bucură de trezire dimineaţa, iar părinţii se pot ocupa veseli de pregătirile pentru grădiniţă sau şcoală. Totodată, în fiecare dimineaţă din septembrie, Itsy şi Bitsy oferă ascultătorilor un ghiozdan plin cu rechizite, precizează reprezentanţii postului de radio.

Cu programe adaptate publicului, emisiuni noi, muzică optimistă şi realizatori pasionaţi, Itsy Bitsy FM îşi aşteaptă ascultătorii părinţi şi copii pe frecvenţele din toată ţara şi pe www.itsybitsy.ro.

Brandul Itsy Bitsy include singurul post de radio din România pentru părinti şi copii, Itsy Bitsy FM, site-ul www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinti şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie.

Itsy Bitsy FM emite în prezent în Bucureşti şi în peste jumătate din teritoriul României.

Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy a început să emită pe 6 decembrie 2005. Itsy Bitsy este deţinut de societatea On Air Studio SRL, ai cărei acţionari sunt Nadia Tătaru (90%) şi Felix Tătaru (10%), proprietarul agenţiei de publicitate GMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici