Iubita lui George Clooney, în centrul unui scandal cu droguri în Italia

Elisabetta Canalis, iubita actorului George Clooney, a fost implicată într-un scandal cu droguri în Italia, unde două cluburi de noapte din Milano, frecventate de celebrităţi, au fost închise de autorităţi, informează popeater.com.

45 afișări
Imaginea articolului Iubita lui George Clooney, în centrul unui scandal cu droguri în Italia

Iubita lui George Clooney, în centrul unui scandal cu droguri în Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor declaraţii, postate de Radaronline.com, Elisabetta Canalis ar fi prizat cocaină într-unul dintre aceste cluburi de noapte, în 2007.

"Îmi amintesc că am prizat cocaină cu Elisabetta Canalis şi alte două persoane", le-a declarat anchetatorilor italieni Karima Menad, un fost model, devenită prostituată, într-un document publicat de cotidianul Corriere della Sera, citat de UsMagazine.com.

"Ne aflam în The Club, se întâmpla în decembrie 2007. Mai devreme am mers la petrecerea organizată de câteva persoane bogate ale căror nume nu mi le mai amintesc. Nu-mi amintesc nici cine a adus drogurile, dar toţi cei prezenţi au consumat cocaină", a adăugat Karima Menad.

Autorităţile au declanşat o anchetă în două cluburi de noapte din Milano - The Club şi Hollywood - pentru încurajarea prostituţiei şi a traficului de droguri. Folosindu-se de declaraţia semnată de Karima Menad, procurorii italieni au obţinut, luni, prin decizie judecătorească, închiderea celor două cluburi şi arestarea a cinci persoane.

Potrivit documentelor oficiale, femeile erau aduse în acele cluburi pentru a anima atmosfera de la mesele VIP.

Elisabetta Canalis şi George Clooney nu formau încă un cuplu în perioada în care a avut loc acest incident, relaţia lor începând în 2009.

Potrivit unor informaţii publicate de tabloidele americane, George Clooney şi Elisabetta Canalis urmează să se căsătorească în cursul acestui weekend în cadrul unei ceremonii ce va fi organizată în Italia, în mare secret.

George Clooney s-a făcut remarcat în serialul de televiziune "Spitalul de urgenţă" şi a interpretat ulterior numeroase roluri memorabile, precum cele din "Marea hoinăreală", "Regii deşertului", "Syriana", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, "Ocean's Eleven - Faceţi jocurile!" şi "Misterele Berlinului".

Clooney, care, în 2009, a putut fi văzut pe marile ecrane în "Citeşte şi arde/ Burn After Reading", a fost prezent pe marile ecrane şi anul acesta, în "Sus, în aer/ Up in the Air".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici