J. Lo se teme că nu este o mamă bună

Cântăreaţa Jennifer Lopez, care a născut, în februarie, doi gemeni, Max şi Emme, se teme că nu este o mamă bună, datorită perfecţionismului de care dă dovadă în relaţia cu cei doi copii ai săi, informează femalefirst.co.uk.

18 afișări
Imaginea articolului J. Lo se teme că nu este o mamă bună

J. Lo se teme că nu este o mamă bună

"Jennifer vrea să fie mama perfectă, dar cedează dacă orice lucru minor nu merge bine", a declarat o sursă apropiată cântăreţei. "Dacă gemenii plâng, ea crede că este din cauza că este o mamă proastă şi izbucneşte în lacrimi", a mai subliniat sursa.

"Marc (Anthony, soţul cântăreţei, n.red.) trebuie să o liniştească şi să o facă să înţeleagă că este o mamă bună şi că este normal ca bebluşii să plângă", a mai spus sursa.

Marc Anthony se teme că presiunea la care se supune singură, combinată cu efortul de a pierde în greutate, îi va afecta sănătatea lui Lopez.

"Jen este o perfecţionistă şi tratează faptul că este mamă la fel cum îşi tratează cariera - totul sau nimic", a precizat sursa pentru revista Closer.

Lopez şi Anthony, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în iunie 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici