Ja Rule vine în România (Video)

Artistul hip-hop Ja Rule, nominalizat la premiile Grammy, va susţine un concert în România, în Club Bamboo din Bucureşti, pe 6 februarie, informează organizatorii.

115 afișări
Imaginea articolului Ja Rule vine în România (Video)

Ja Rule vine în România

Cunoscut pentru hituri ca "Holla-Holla", "I'm real" (în duet cu Jennifer Lopez), Ja Rule a lansat şapte albume, care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Ja Rule, pe numele său adevărat Jeffry Atkins, s-a născut în Queens, New York, pe 29 februarie 1976, şi şi-a început cariera de rapper în 1994, împreună cu grupul Cash Money Click.

Albumul său de debut, "Venni, Vetti, Vecci", a fost lansat în 1999, devenind în scurt timp un nou nume de referinţă al stilului rap.

Următorul album, "Rule 3:36" (2000), include duetele "Between Me and You"(cu Christina Milian) şi "I Cry" (cu Lil`Mo). Albumul "Paine is love" (2001) conţine superhitul "Always on time", un duet cu Ashanti.

În 2002, Ja Rule a lansat pe piaţă cel de-al patrulea album, "The Last Temptation", acesta fiind urmat de "Blood in My Eye" (2003), "R.U.L.E." (2004) şi "Exodus" (2005).

În 2008, Ja Rule a lansat cel mai recent album, "The Mirror". Primul single de pe album, "Uh-Ohhh!", este un duet cu Lil Wayne. Acestuia i-au urmat alte două single-uri: "Body", featuring Ashley Joi, şi "Sunset", împreună cu The Game.

În paralel, Ja Rule a urmat şi o carieră cinematografică, jucând în producţii precum "Preţul unui vis/ Turn it up", "Viaţa de scenă/ Backstage", "Pe jumătate mort/ Half past Dead", "Back in the day", "Cronicile lui Riddick: Furia întunecată/ The Chronicles of Riddick" şi "Prietene, te-ai ars!/ The Cookout".

În 2008, el a filmat pentru drama "Don't Fade Away", interpretând rolul lui Foster. Filmul urmează să apară pe marile ecrane anul acesta.

Ja Rule a fost răsplătit de-a lungul timpului pentru talentul său, fiind nominalizat la numeroase premii de prestigiu. În 2002, la Teen Choice Awards, a primit premiul Male Artist of the Year, iar la GQ Man of the Year - premiul Solo Music Artist. De asemenea, a primit numeroase nominalizări la American Music Awards, Soul Train Awards, Grammy Awards, NAACP Image Awards.

Preţul unui bilet la concertul pe care Ja Rule îl va susţine pe 6 februarie, în Club Bamboo, este de 50 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici