Jane Fonda, într-o rochie transparentă la 73 de ani: Atuurile mele sunt talia şi posteriorul - FOTO

Actriţa Jane Fonda a arătat, într-un pictorial pentru revista Harper's Bazaar, că este extrem de încrezătoare în aspectul său şi a pozat într-o rochie transparentă.

39913 afișări
Imaginea articolului Jane Fonda, într-o rochie transparentă la 73 de ani: Atuurile mele sunt talia şi posteriorul - FOTO

Jane Fonda (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rochia neagră în care actriţa în vârstă de 73 de ani a pozat este transparentă pe părţile laterale, lăsând la vedere sânii acesteia şi faptul că nu poartă lenjerie intimă, scrie dailymail.co.uk.

Jane Fonda a declarat pentru revistă că a învăţat să se iubească pe sine după o lungă luptă cu bulimia şi probleme cu imaginea personală.

"Nu am fost prea fericită, de la pubertate până la 50 de ani. Cu cât eşti mai în vârstă, cu atât e mai greu să te vindeci de bulimie. Aveam o carieră, câştigam premii, aveam o familie", spune actriţa.

Fonda a reuşit să se vindece de bulimie şi a apelat la exerciţiile fizice. În ciuda aspectului uimitor pentru vârsta sa, actriţa spune că s-a luptat mult timp cu propria imagine.

"Am fost crescută în anii '50. Am fost învăţată de tatăl meu că tot ce contează este cum arăt. Mi-a insuflat un mesaj incorect, pentru care am fost furioasă pe el: Dacă nu arăt perfect, nu voi fi iubită", a declarat Jane Fonda.

Citeşte şi: 9 lucruri pe care nu trebuie să i le spui niciodată soţului tău

În prezent actriţa îşi sfidează vârsta şi spune că cele mai bune părţi ale corpului său sunt posteriorul şi talia.

Vedeta a recunoscut că a apelat la operaţii estetice pentru a-şi păstra frumuseţea. Fonda şi-a făcut un implant la sâni în anii '70 şi mai multe operaţii la bărbie, gât şi ochi anul trecut.

Jane Fonda a lansat 24 de materiale pentru fitness din 1982 până în prezent, iar la începutul acestui an a declarat că activitatea fizică este cheia menţinerii sănătăţii la orice vârstă.

Jane Fonda a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1979, pentru rolul din "Întoarcerea acasă", şi în 1972, pentru partitura din "Klute".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici