Jenna Bush, fiica preşedintelui american, se va căsători în mai - presă

Jenna Bush, una dintre fiicele gemene ale preşedintelui american George W. Bush, se va căsători cu prietenul său, Henry Hager, cu care are o relaţie de lungă durată, pe 10 mai.

1 afișare
Imaginea articolului Jenna Bush, fiica preşedintelui american, se va căsători în mai - presă

Jenna Bush, fiica preşedintelui american, se va căsători în mai - presă

Ştirea a fost publicată de revista americană People, care citează două surse anonime.

Nunta va avea loc la ferma pe care preşedintele american o are în Crawford, Texas, potrivit surselor.

Un purtător de cuvânt din partea primei doamne a Americii, Laura Bush, a declarat că nu poate confirma sau comenta informaţia.

"Va fi o nuntă restrânsă", a declarat sursa pentru People, adăugând că Jenna şi-a ales deja domnişoarele de onoare.

Jenna Bush s-a logodit, în august 2007, cu prietenul său, Henry Hager, în vârstă de 29 de ani, care provine dintr-o familie de republicani şi a colaborat la campania de realegere a preşedintelui Bush.

Laura Bush a declarat pentru People, în noiembrie, că i-ar plăcea ca nunta să aibă loc la Casa Albă, dar că va face, bineînţeles, ceea ce doreşte Jenna.

Jenna Bush, în vârstă de 26 de ani, a lucrat ca profesoară într-o şcoală din Washington.

Jenna a lansat, în toamnă, prima sa carte, "Ana's Story: A Journey of Hope" ("Povestea Anei: O călătorie a speranţei"), despre o mamă adolescentă din America Centrală infectată cu virusul HIV. Romanul este inspirat din munca ei ca voluntar intern la UNICEF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici