Jennifer Aniston a angajat un terapeut să se ocupe de câinele ei

Jennifer Aniston a angajat un terapeut pe care îl plăteşte cu 250 de dolari pe săptămână să îi facă masaj, tratamente Reiki şi acupunctură câinelui ei.

56 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston a angajat un terapeut să se ocupe de câinele ei

Jennifer Aniston a angajat un terapeut să se ocupe de câinele ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Normal a fost companionul constant al lui Jennifer de-a lungul tuturor dificultăţilor ei emoţionale, însă a îmbătrânit şi are încheieturile dureroase şi nu mai este la fel de agil. Jennifer nu vrea să îi administreze un tratament deocamdată, aşa că a optat pentru tratamente spa administrate de un tehnician veterinar licenţiat", a declarat un apropiat al actriţei, informează Female First.

Se pare că tratamentul terapeutic, administrat la casa din Malibu a lui Aniston, a început deja să dea rezultate, câinele fiind mult mai vioi după şedinţele adminitrate de terapeut.

Săptămâna trecută, actriţa, care s-a despărţit recent de cântăreţul John Mayer deoarece acesta nu vroia o relaţie stabilă, a declarat că ar vrea ca bărbaţii din viaţa ei să fie la fel de stabili precum câinele său.

"N-ar fi rău pentru un bărbat ca, atunci când ajunge acasă, să alerge vesel către femeia lui", a spus Jennifer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici