Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au mutat împreună

Actriţa americană Jennifer Aniston şi noul ei iubit, actorul Justin Theroux, au ajuns la concluzia că relaţia lor a intrat într-o nouă etapă şi au decis să se mute împreună într-o vilă din Los Angeles.

1270 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au mutat împreună

Jennifer Aniston (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Au hotărât să închirieze o vilă împreună, până vor găsi casa perfectă pe care să o cumpere. Jen şi Justin sunt foarte încântaţi de faptul că vor locui împreună în noua lor locuinţă", a declarat o sursă pentru revista People.

Revista People a anunţat încă din luna iulie că cei doi actori au început căutările pentru a cumpăra împreună o casă, însă, în cele din urmă, ei s-au decis să închirieze o vilă cu două dormitoare, în cartierul Hollywood Hills din Los Angeles.

Jennifer Aniston, în vârstă de 42 de ani, s-a mutat din vila ei din Beverly Hills la începutul lunii iulie, declarând că acea casă era "prea mult" pentru ea şi că a sosit timpul "să simplifice lucrurile". Vila a fost vândută cu 38 de milioane de dolari.

Actriţa americană a închiriat vila din cartierul Hollywood Hills pe 1 august. Această casă este amplasată într-o zonă discretă şi este înzestrată cu duşumele din lemn, piscină, spa şi un ponton. Casa are acoperiş rabatabil şi uşi duble care dau spre grădina din spate.

După ce s-au întors dintr-o vacanţă romantică în Hawaii, cei doi actori au petrecut mult timp în compania unor prieteni apropiaţi. Astfel, pe 24 august, Aniston şi Theroux, în vârstă de 40 de ani, au luat masa cu prezentatorul de televiziune George Lopez la restaurantul Chateau Marmont din West Hollywood.

Jennifer Aniston a fost căsătorită în perioada 29 iulie 2000 - 2 octombrie 2005 cu actorul Brad Pitt, actualul partener de viaţă al actriţei Angelina Jolie. După divorţ, Aniston a avut trei relaţii de scurtă durată - cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" şi "Iron Man - Omul de oţel 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici