Jennifer Lopez, alături de Alex Rodriguez, la repetiţiile pentru concertul de 4 iulie, dedicat zilei Americii

Jennifer Lopez a participat vineri la repetiţiile şi înregistrărie dedicate concertului de Ziua Americii, din 4 iulie. Alături de artistă s-a aflat şi Alex Rodriguez, fostul jucător profesionist de baseball, cei doi formând un cuplu din luna februarie a acestui an.

8621 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, alături de Alex Rodriguez, la repetiţiile pentru concertul de 4 iulie, dedicat zilei Americii

Jennifer Lopez, alături de Alex Rodriguez, la înregistrările concertului de 4 iulie, dedicat zilei Americii

După înregistrări, Lopez şi Rodriguez au fost fotografiaţi şi în timpul unei plimbări prin New York.

Jennifer Lopez, într-o rochie  Fausto Puglisi, este, la 47 de ani, parcă mai provocatoare ca niciodată. Iar imaginile vorbesc de la sine.

Invitat recent la emisiunea The Tonight Show a lui Jimmy Fallon, Rodriguez a spus că această relaţie îl aduce şi mai mult cu picioarele pe pământ: "Când jucam la Yankees şi câştigam campionatul mondial, aveam sentimentul că sunt destul de tare. Dar apoi ieşi cu Jennifer şi toată lumea te confundă cu paza ei de corp tot timpul", a spus el râzând.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici