Jennifer Lopez, din nou PROVOCATOARE într-un pictorial. Cum ARATĂ vedeta în costum de baie - FOTO

Jennifer Lopez este ca vinul de calitate, este mai bun odată cu trecerea timpului. La 42 de ani, cântăreaţa şi actriţa americană poate da lecţii unora dintre cele mai importante top-modele din lume despre cum se pozează într-un costum de baie.

4555 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, din nou PROVOCATOARE într-un pictorial. Cum ARATĂ vedeta în costum de baie - FOTO

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Lopez este protagonista unei şedinţe foto incendiare pentru numărul din iunie al revistei americane Vogue, scrie Daily Mail.

J-Lo este o împătimită a fitness-ului şi este ajutată pentru a fi în cea mai bună formă de antrenorul personal al starurilor, Tracey Anderson.

Actriţa americană, care în aceste zile îşi promovează cel mai nou film, "What To Expect When You're Expecting", a recunoscut că face multe eforturi pentru a fi în formă maximă, respectiv are grijă de pielea ei, are antrenamente fizice intense şi are o dietă echilibrată.

"Face parte din jobul meu. Nu vreau să creadă nimeni că este uşor. Îţi ia mult timp şi este greu. Ecranele HD imense nu sunt prietenul nimănui", a declarat vedeta.

Succesul de care se bucură Jennifer Lopez în ultima perioadă nu i-a lăsat indiferenţi pe cei de la Vogue, artista apărând şi pe coperta numărului din aprilie al ediţiei Vogue dedicate formei fizice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici