Jennifer Lopez vrea să înregistreze un album la Londra

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez ia în considerarea eventualitatea înregistrării unui nou album la Londra, pentru că adoră "dispoziţiile schimbătoare" şi "vibraţia" oraşului, informează femalefirst.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez vrea să înregistreze un album la Londra

Jennifer Lopez vrea să înregistreze un album la Londra

"Nu apuc să ies foarte mult în oraş când sunt la Londra, ceea ce este păcat, dar mi-ar plăcea să înregistrez un album aici", a declarat Jennifer Lopez pentru postul de radio Capital FM.

"Acest loc este înzestrat cu stări sufleteşti schimbătoare şi vibraţii incredibile - chiar îmi place", a subliniat Lopez.

Starul a refuzat să comenteze recentele zvonuri apărute în legătură cu o eventuală sarcină. Lopez s-a limitat la a vorbi despre turneul pe care îl desfăşoară alături de soţul său, Marc Anthony, care se încheie pe 3 noiembrie la Miami.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici