Jimmy Kimmel va prezenta gala Emmy Awards 2012

Jimmy Kimmel, gazda unei populare emisiuni de televiziune americane, va prezenta ceremonia de decernare a premiilor Emmy din 2012, ce va avea loc în luna septembrie, au anunţat, luni, organizatorii evenimentului.

94 afișări
Imaginea articolului Jimmy Kimmel va prezenta gala Emmy Awards 2012

Jimmy Kimmel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gazda talk show-ului "Jimmy Kimmel Live", difuzat de postul de televiziune ABC, va fi prezentatorul principal al galei Emmy Awards 2012, ce va avea loc pe 23 septembrie, la Los Angeles.

"Sper să pot să fac pentru premiile Emmy din acest an ceea ce a făcut Eddie Murphy pentru premiile Oscar", a glumit Jimmy Kimmel. Eddie Murphy a renunţat la rolul de prezentator al galei Oscar 2012.

Jimmy Kimmel, un cunoscut actor american de stand up comedy în vârstă de 44 de ani, va prezenta pentru prima dată gala premiilor Emmy, cele mai prestigioase distincţii din industria de televiziune americană.

Kimmel a fost ales să prezinte şi dineul anual al Asociaţiei corespondenţilor la Casa Albă (WHCA), organizat în mod tradiţional anual, la sfârşitul lunii aprilie, la Casa Albă.

Premiile Primetime Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensând excelenţa programelor de televiziune americane difuzate în prime time. Decernate în premieră în 1949, distincţiile au fost mult timp cunoscute sub denumirea de "premiile Emmy", până la apariţia Daytime Emmy Awards, acordate pentru prima oară în anii 1970, iar cuvântul "primetime" a fost atunci adăugat în titulatura lor oficială, pentru a elimina posibilitatea unor confuzii între cele două trofee.

Premiile Primetime Emmy se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane. Gala este difuzată, prin rotaţie, de cele patru posturi de televiziune majore din Statele Unite ale Americii - CBS, ABC, NBC şi Fox.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici