Jocul Flappy Bird a fost retras din App Store şi Google Play. Cum se mai poate juca

După ce dezvoltatorul jocului Flappy Bird a decis retragerea acestuia din App Store şi Google Play, Apropo.ro îţi dă şansa să joci acest joc!

2871 afișări
Imaginea articolului Jocul Flappy Bird a fost retras din App Store şi Google Play. Cum se mai poate juca

Jocul Flappy Bird a fost retras din App Store şi Google Play

În ciuda faptului că obţinea 50.000 de dolari pe zi din publicitatea asociată jocului, dezvoltatorul Flappy Bird, Dong Nguyen a eliminat din App Store şi Google Play jocul care a devenit subiectul la modă al mapamondului în ultimele zile.

În urma protestelor şi reacţiilor negative primite pe Twitter sau pe mail, Nguyen a decis ca jocul său să nu mai poată fi downlodat, astfel că cei care nu au apucat să îl joace mai au o şansă!

INTRĂ SĂ JOCI FLAPPY BIRD!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici