John Obi Mikel şi Didier Drogba, duet în ritmuri hip-hop

Fotbaliştii echipei Chelsea Londra, nigerianul John Obi Mikel şi ivorianul Didier Drogba, lucrează la un album hip-hop, a anunţat, vineri, cotidianul The Sun.

26 afișări
Imaginea articolului John Obi Mikel şi Didier Drogba, duet în ritmuri hip-hop

Fotbalistul ivorian, Didier Drogba (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Drogba are experienţă în domeniul muzicii, el lansând anterior, împreună cu fotbalistul Michael Essien, dar şi cu trupa Wills and The Willing, un single numit "Skin". Fotbalistul ivorian a mai înregistrat un album rap, cu pseudonimul "Drogbacite".

Un alt fotbalist din Anglia implicat în muzică este Carlos Tevez, de la Manchester United, care a scris chiar un cântec numit "Mi Amorosa Aventura" pentru echipa engleză. Tevez face parte dintr-o formaţie din Buenos Aires, Piola Vago.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici