Johnny Hallyday ar putea juca într-un film regizat de Quentin Tarantino

Johnny Hallyday a declarat că cineastul Quentin Tarantino scrie în această perioadă un scenariu pentru el, potrivit unui interviu acordat de cântăreţul şi actorul francez pentru cotidianul Le Parisien, informează allocine.fr.

24 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday ar putea juca într-un film regizat de Quentin Tarantino

Johnny Hallyday ar putea juca într-un film regizat de Quentin Tarantino (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După Melanie Laurent în "Ticăloşi fără glorie", următorul star francez care ar putea ajunge în universul filmelor lui Quentin Tarantino ar putea fi Johnny Hallyday.

În interviul acordat cotidianului Le Parisien, Johnny Hallyday a mărturisit că celebrul regizor al filmelor "Reservoir Dogs" şi "Pulp Fiction" scrie chiar în aceste zile un scenariu de film pentru el, pe care încă nu a apucat, evident, să îl citească.

Până la finalizarea acestui proiect, cineastul american are multe alte proiecte de care trebuie să se ocupe, inclusiv un eventual "Kill Bill 3".

În ceea ce îl priveşte pe Johnny Hallyday, un adevărat erou naţional în Franţa, cea de-a şaptea artă pare să îl solicite tot mai mult în ultima perioadă, veteranul rocker jucând în "Vengeance", de Johnnie To. Totodată, el a fost contactat de fraţii Joel şi Ethan Coen pentru o viitoare colaborare, va juca cu Olivier Marchal în "Gang des Lyonnais" şi va fi distribuit într-o comedie regizată de Francis Veber.

Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este un celebru cântăreţ de rock francez, cu 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii spun că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici