Jon Voight, despre nepoata sa Vivienne Jolie-Pitt în "Maleficent": A fost magnifică - VIDEO

Actorul Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, a declarat recent că nepoata sa Vivienne Jolie-Pitt, care a jucat alături de mama ei în filmul "Maleficent", a fost minunată în rolul Aurorei la vârsta de cinci ani şi că s-a simţit mândru să le vadă pe amândouă pe marele ecran.

482 afișări
Imaginea articolului Jon Voight, despre nepoata sa Vivienne Jolie-Pitt în "Maleficent": A fost magnifică - VIDEO

Jon Voight, despre nepoata sa Vivienne Jolie-Pitt în "Maleficent": A fost magnifică

Jon Voight, în vârstă de 75 de ani, a fost încântat să urmărească evoluţia nepoatei sale Vivienne Jolie-Pitt, alături de Angelina Jolie, care a debutat în actorie alături de tatăl său la vârsta de patru ani, în filmul "Păguboşii la Las Vegas" (1982), conform contactmusic.com

"(Vivienne, n.r.) a fost magnifică. E minunată (...). Este cel mai frumos lucru să îţi vezi nepoata pe mare ecran, exact aşa cum am văzut-o şi eu pe Angie", a spus Jon Voight.

Angelina Jolie, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din filmul "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" şi "Kung Fu Panda".

Angelina Jolie şi Brad Pitt - un cuplu botezat de presa de la Hollywood "Brangelina" - sunt împreună de nouă ani şi au împreună şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

"Maleficent 3D", de Robert Stromberg, explorează povestea nespusă a celui mai emblematic personaj negativ din basmul clasic "Frumoasa din pădurea adormită", dezvăluind elemente alte trădării sale, care i-au împietrit, în cele din urmă, inima sa inocentă.

Alături de Angelina Jolie, în film apar trei dintre cei şase copii ai actriţei: Vivienne Jolie-Pitt, în vârstă de 5 ani, care o interpretează pe prinţesa Aurora copil, iar Pax şi Zahara au apariţii speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici