Julianne Moore: Actriţele ar trebui să-şi arate adevărata vârstă

Julianne Moore consideră că utilizarea botoxului nu le face pe femei să arate mai tinere şi crede că actriţele de la Hollywood ar trebui să-şi accepte adevărata vârstă, informează site-ul FemaleFirst.co.uk.

13 afișări
Imaginea articolului Julianne Moore: Actriţele ar trebui să-şi arate adevărata vârstă

Julianne Moore: Actriţele ar trebui să-şi arate adevărata vârstă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu înţeleg de ce femeile folosesc botox. Asta nu le face să arate mai tinere, le face să arate ca şi cum şi-ar fi făcut o astfel de procedură. Nu o să mai arăţi niciodată ca la 25 de ani, ce poţi să faci în privinţa asta?", a spus Moore.

Totuşi, actriţa admite că, în industria filmului, există o mare presiune asupra femeilor, care trebuie să arate mereu tinere. "Este foarte greu pentru actriţe. Când realizezi un prim-plan, se văd lucruri care în alte condiţii nu s-ar vedea. Oamenii se panichează", a mai spus Julianne Moore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici