Justin Bieber, şantajat de cei care i-au furat laptopul. Care sunt solicitările hoţilor

Cântăreţul canadian Justin Bieber este şantajat de hoţii care i-au furat laptopul, marţi, aceştia ameninţându-l că vor publica filmuleţe personale dacă el nu le va acorda atenţie în mod public.

1331 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber, şantajat de cei care i-au furat laptopul. Care sunt solicitările hoţilor

Justin Bieber (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Furtul a avut loc în Tacoma, Washington, marţi seară, iar hoţii l-au contactat pe artist prin intermediul platformei de socializare Twitter, informează contactmusic.com.

Potrivit hollywoodlife.com, aceştia i-ar fi scris lui Bieber miercuri: "@justinbieber: am pus mâna pe calculatorul tău. O să arăt (ce ai în calculator, n.r.) lumii întregi mâine".

De asemenea, aceştia au încărcat online, pe YouTube, câteva filmuleţe ale lui Justin Bieber.

Joi, aceştia au adăugat:"Răspunde-ne la mesajele directe şi recunoaşte-ne ca atare sau o să arătăm filmuleţele tale private".

La rândul său, Justin Bieber a scris pe Twitter: "Este nasol când filmezi lucruri personale şi oamenii nu îţi respectă intimitatea" şi "eu şi managerul meu de turneu, Josh, am fost jefuiţi. Este nasol. Oamenii ar trebui să respecte proprietatea altora".

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, a reprezentat una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

"Idolul" adolescenţilor nord-americani se situează pe locul al doilea în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete tinere. Cântăreţul în vârstă de 18 ani a obţinut venituri de 55 de milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012, potrivit topului Forbes făcut public în luna iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici