Kate Moss a adoptat un stil de viaţă sănătos pentru că îşi doreşte să rămână însărcinată

Top modelul britanic Kate Moss a adoptat un stil de viaţă sănătos în luna de miere pe care o petrece cu soţul ei, Jamie Hince, în această perioadă, efectuând o croazieră pe Marea Mediterană, deoarece îşi doreşte să rămână însărcinată.

218 afișări
Imaginea articolului Kate Moss a adoptat un stil de viaţă sănătos pentru că îşi doreşte să rămână însărcinată

Kate Moss a adoptat un stil de viaţă sănătos pentru că îşi doreşte să rămână însărcinată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Modelul britanic, care s-a căsătorit pe 1 iulie cu solistul trupei rock The Kills, Jamie Hince, doreşte să îşi îmbunătăţească starea de sănătate în timpul acestei luni de miere, pentru a încerca să rămână apoi însărcinată când se va întoarce în Marea Britanie, informează femalefirst.co.uk.

În prezent, tinerii căsătoriţi îşi petrec luna de miere navigând pe Marea Mediterană, la bordul unui iaht în valoare de 10 milioane de lire sterline ce aparţine miliardarului Philip Green.

"Kate a consumat la nunta ei alcool, şuncă şi tutun, însă Jamie vrea ca ea să îşi îmbunătăţească starea de sănătate pentru a putea apoi să aibă un copil. Kate a plecat în acea croazieră pe Mediterana luând cu ea germeni de grâu, germeni de orz şi ulei de peşte, sperând să rămână însărcinată după ce se va întoarce acasă", a declarat o prietenă a modelului britanic.

În vârstă de 37 de ani, Kate Moss - care are o fiică în vârstă de opt ani, Lila Grace, cu fostul ei partener de viaţă Jefferson Hack - le-a spus prietenilor că este foarte hotărâtă să îi demonstreze soţului ei, Jamie Hince, că este capabilă să adopte un nou stil de viaţă, mai sănătos.

"Jamie o adoră pe Kate şi vrea să trăiască mulţi ani de acum înainte alături de ea. Ea nu a renunţat complet, încă, la alcool şi ţigări, dar ceea ce a făcut deja reprezintă primul pas către calea cea bună", a declarat aceeaşi sursă pentru publicaţia Daily Star.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici