Kate Moss s-a accidentat la schi în Alpii elveţieni

Supermodelul britanic Kate Moss se recuperează după un accident la schi, în Alpii elveţieni, în urma căruia a suferit o ruptură de ligamente la genunchi, după ce a căzut de pe un versant, pe 18 februarie, potrivit contactmusic.com.

300 afișări
Imaginea articolului Kate Moss s-a accidentat la schi în Alpii elveţieni

Kate Moss s-a accidentat la schi în Alpii elveţieni (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Kate Moss a fost nevoită să anuleze o apariţie programată pe 22 februarie, în Canada, la evenimentul de deschidere a reprezentanţei lanţului de magazine Saks Fifth Avenue, în Toronto. Medicii i-au interzis să călătorească având în vedere starea de sănătate în care se află aceasta.

Kate Moss ar fi trebuit să fie gazda evenimentului, în calitate de imagine a companiei de cosmetice de întreţinere a pielii Decorte. Un reprezentant al organizatorilor manifestării a declarat că "tot evenimentul urma să graviteze în jurul lui Kate Moss", precizând însă că "toată lumea este fericită că aceasta se simte bine".

Pe de altă parte, Kate Moss a fost văzută sâmbătă, în Londra, şchiopătând şi purtând cârje şi un bandaj de imobilizare pentru piciorul drept, potrivit contactmusic.com.

Moss a încheiat un contract avantajos cu linia japoneză de cosmetice pentru piele Decorte, în vara anului 2015, şi, recent, a lansat o companie publicitară, după o sesiune fotografică alături de fotograful Mario Testino.

Kate Moss, devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Vedeta britanică apare în mod constant în Topul 10 al celor mai bine fotomodele din lume, alcătuit în fiecare an de revista Forbes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici