Katy Perry alimentează zvonurile că ar fi însărcinată

Cântăreaţa americană Katy Perry alimentează zvonurile că ar fi însărcinată, printr-o serie de postări pe pagina sa de Twitter, la doar câteva zile după ce s-a logodit cu Russell Brand, informează dailymail.co.uk.

13 afișări
Imaginea articolului Katy Perry alimentează zvonurile că ar fi însărcinată

Katy Perry alimentează zvonurile că ar fi însărcinată (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Katy Perry şi Russell Brand şi-au uimit fanii când şi-au anunţat logodna după o relaţie de doar patru luni.

Cântăreaţa americană a făcut câteva aluzii pe pagina sa de Twitter, dând de înţeles că ar mai putea urma şi alte anunţuri. Katy, în vârstă de 25, a alimentat speculaţiile potrivit cărora ar fi însărcinată cu Russel, în vârstă de 34 de ani.

De asemenea, cei doi s-au bucurat weekendul trecut de o plimbare în Hampstead, Londra, în timpul căreia au intrat într-un magazin pentru copii.

Cu toate că nu a confirmat sarcina logodnicei sale, Brand a declarat luna trecută că şi-ar dori o familie.

Brand a cerut-o în căsătorie pe Katy oferindu-i un inel cu diamant Cartier, în ajunul Anului Nou, în grădina hotelului Taj Rambagh Palace din Jaipur. După o cină romantică la lumina lumânărilor, în grădină, cuplul a urmărit focurile de artificii, călare pe un elefant, după care Brand i-a cerut mâna iubitei sale.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată anul trecut, la MTV Video Music Awards.

Katy Perry este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută graţie hitului din 2008 "I Kissed a Girl", ce s-a situat pe prima poziţie în peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în Marea Britanie.

Russell Brand este un actor britanic, jurnalist şi prezentator de emisiuni radiofonice şi de televiziune, devenit cunoscut după ce a prezentat una dintre ediţiile emisiunii "Big Brother" în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici