Keith Richards spune că îşi începe fiecare zi cu "o ţigară matinală cu marijuana"

Rockerul Keith Richards, chitaristul trupei The Rolling Stones, a dezvăluit într-un interviu recent faptul că îşi începe fiecare zi cu "o ţigară matinală cu marijuana", contrazicând astfel o declaraţie pe care a făcut-o în 2010, prin care a anunţat că a renunţat la consumul de droguri.

322 afișări
Imaginea articolului Keith Richards spune că îşi începe fiecare zi cu "o ţigară matinală cu marijuana"

Keith Richards (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rockerul britanic a spus că fumează în continuare canabis cu regularitate şi s-a declarat mulţumit de faptul că tot mai multe state americane au decis să legalizeze acest drog, chiar dacă nu este convins de beneficiile acestuia, informează contactmusic.com.

"Fumez (canabis, n.r.) cu regularitate, îmi prepar în fiecare zi o ţigară matinală cu marijuana. Un sortiment strict californian. Unul dintre cele mai plăcute lucruri pentru mine este atunci când privesc harta Statelor Unite (cu statele care au legalizat consumul de canabis, n.r.) şi văd că încă un stat devine «verde», apoi încă unul şi tot aşa, «verde» după «verde». Însă dacă asta e un lucru bun pe termen lung nu ştiu", a declarat Keith Richards.

Chitaristul britanic, în vârstă de 71 de ani, a renunţat la heroină în 1978, la cocaină în 2006 şi, în cele din urmă, a declarat că a "renunţat la toate drogurile" în 2010, însă, potrivit noii declaraţii, rockerul a reînceput să fumeze marijuana.

Totuşi, muzicianul - care este căsătorit cu modelul şi actriţa Patti Hansen, în vârstă de 59 de ani - spune că a renunţat la toate drogurile puternice.

Întrebat de jurnaliştii de la revista MOJO dacă mai consumă alcool, Keith Richards a spus: "Îmi place să îmi menţin mâna antrenată în acest domeniu. Dar, în afară de mici escapade, sunt destul de «treaz»".

În autobiografia sa din 2010, intitulată "Life", rockerul Keith Richards spune că secretul stării sale bune de sănătate a constat în faptul că a avut întotdeauna grijă să nu exagereze în privinţa consumului de droguri.

La începutul lunii iulie, muzicianul britanic Keith Richards, cofondator al grupului The Rolling Stones, a anunţat că va lansa, în luna septembrie, al treilea album solo, "Crosseyed Heart", acesta fiind şi primul disc al său din ultimele două decenii.

Keith Richards, în vârstă de 71 de ani, a lansat primul album de studio solo, intitulat "Talk Is Cheap", în 1988, urmat de "Main Offender", în 1992. Cea mai recentă apariţie discografică a formaţiei The Rolling Stones este "A Bigger Bang" şi datează din 2005.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În data de 17 iulie 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici