Kelly Osbourne pozează aproape goală - FOTO

Kelly Osbourne apare aproape goală, acoperită cu vopsea aurie, într-un pictorial inspirat din filmul Goldfinger, relateză dailymail.co.uk.

151 afișări
Imaginea articolului Kelly Osbourne pozează aproape goală - FOTO

Kelly Osbourne pozează aproape goală (Imagine: www.dailymail.co.uk)

După schimbări dramatice în dieta şi stilul de viaţă al vedetei, Kelly arată mai bine ca niciodată.

Încrezătoare în noua ei siluetă, fiica starului rock Ozzy Osbourne a pozat pentru campania de lansare a Sky+HD, amintind de Shirley Eaton în filmul Goldfinger, ecranizarea unuia dintre romanele James Bond.

''De când am slăbit sunt mult mai încrezătoare în aspectul meu fizic. Nu este un eveniment doar pentru Sky+HD, ci si pentru mine'', a declarat vedeta.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici