Khloe Kardashian şi Lamar Odom au anulat procedura de divorţ

Khloe Kardashian a anulat procedura de divorţ de soţul ei, jucătorul de baschet Lamar Odom, miercuri, la o săptămînă după ce sportivul american şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în comă, la Las Vegas, au anunţat tabloidele americane, citate de Reuters.

1914 afișări
Imaginea articolului Khloe Kardashian şi Lamar Odom au anulat procedura de divorţ

Khloe Kardashian şi Lamar Odom au anulat procedura de divorţ( Imagine: AFP/Arhiva Mediafax Foto)

Site-ul TMZ.com, revista People şi postul de televiziune E!, care difuzează reality-show-ul "Keeping Up With the Kardashians", au anunţat că avocatul starletei Khloe Kardashian a cerut unui judecător din Los Angeles, miercuri, să retragă cererea de divorţ semnată de ambele părţi la începutul acestui an şi care aştepta pronunţarea finală a instanţei.

Khloe Kardashian, în vârstă de 31 de ani, şi Lamar Odom, în vârstă de 35 de ani, s-au despărţit în 2014, după o căsnicie de patru ani, însă, în ciuda acestui fapt, starleta TV a fost o prezenţă constantă în camera de spital a sportivului american, internat de urgenţă după ce a fost descoperit în stare de inconştienţă într-un bordel din Nevada, săptămâna trecută.

Khloe Kardashian a publicat marţi un mesaj pe site-ul ei personal în care a spus că Odom face "progrese incredibile" în drumul său spre recuperare, mulţumind de asemenea fanilor şi membrilor echipei medicale pentru sprijinul acordat în această perioadă, despre care starleta de reality-show a spus că a reprezentat "o săptămână incredibil de dificilă".

Săptămâna trecută, pronosticul în privinţa şanselor de recuperare pe care le avea Lamar Odom era destul de pesimist, după mai multe zile petrecute în comă, ţinut în viaţă de aparate de întreţinere a funcţiilor vitale. Sportivul american a suferit o serie de accidente vasculare cerebrale în timp ce se afla într-un bordel din Las Vegas. Autorităţile americane spun că Lamar Odom consumase cocaină şi suplimente din plante pentru îmbunătăţirea funcţiei sexuale.

Sportivul a fost transferat, luni, cu elicopterul, de la Las Vegas la un spital din Los Angeles. Potrivit presei americane, Lamar Odom a ieşit din comă, este capabil să respire fără ajutorul aparatelor, a reuşit să deschidă ochii şi să spună câteva cuvinte.

În vârstă de 35 de ani, Lamar Odom este dublu campion al NBA (Liga profesionistă de baschet nord-americană, n.r.) în 2009 şi 2010, cu Los Angeles Lakers, iar, în ultimii ani, nu a mai evoluat din cauza dependenţei de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici