Kim Jong Un are un harem format din sora, nevasta şi amantă. Femeile din anturajul liderului nord-coreean. FOTO

  • Kim Yo Jong, sora mai mică a lui Kim Jong Un este una dintre femeile puternice din cercul lui Kim şi care în prezent este şefă a departamentului de organizare şi îndrumare
  • Ri Sol-ju este soţia liderului, care a reuşit să acumuleze multă influenţă
  • Hyon Song-Wol, femeia care se ocupă de toate apariţiile publice majore în care apare Kim Jong Un şi se zvoneşte că ar juca şi rolul de amantă
137622 afișări
Imaginea articolului Kim Jong Un are un harem format din sora, nevasta şi amantă. Femeile din anturajul liderului nord-coreean. FOTO

Kim Jong Un are un harem format din sora, nevasta şi amantă. Femeile din anturajul liderului nord-coreean. FOTO

Trei femei frumoase trăiesc în cercul lui Kim Jong Un, dintre care una este star pop şi se zvoneşte că ar fi amanta lui, scrie News.com.

Prima este sora mai mică a lui Kim Jong Un, este vorba despre Kim Yo Jong, care în prezent este şefă a departamentului de organizare şi îndrumare. Multe rapoarte spun că ea l-ar putea înlocui pe fratele ei, dacă acesta ar muri sau ar fi prea bolnav să guverneze.

A doua este soţia Ri Sol-ju, care a avut multe apariţii în public, alături de soţul ei şi a acumulat multă influenţă. Căsătoria lor a fost aranjată, aşa cum este obiceiul în Coreea de Nord şi împreună au trei copii.

„Nu cred că soţia lui Kim are ambiţii de a fi un adevărat jucător politic, dar are respect din partea elitei. Este frumoasă şi cred că ea şi copiii ar fi în siguranţă dacă i s-ar întâmpla ceva lui Kim. Nu ar ucide-o aşa cum unchiul lui Kim a fost ucis. S-ar putea să o mute în afara ţării”, spune analistul nord-coreean Bruce Bechtol, fost membru al Agenţiei de Informaţii pentru Apărare, pentru The Post.

A treia femeie, Hyon Song-Wol, de 43 de ani, despre care s-a crezut la începutul acestei luni că ar fi fost executată public pentru acuzaţii vagi care implicau videoclipuri pornografice, este acum un ajutor de nădejde pentru Kim, profesional şi poate şi personal. Ea organizează toate evenimentele publice majore în care apare Kim. Există zvonuri că Hyon şi Kim ar avea un copil.  

„Hyon este o femeie foarte puternică. Este cu siguranţă mai puternică decât soţia, dar poate totuşi nu este la fel de puternică ca sora”, a spus Jason Lee, un apărător din Coreea de Nord, care trăieşte acum în SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici