Koop dă o petrecere pentru fanii din România (Video)

Oscar şi Magnus, cei doi membri ai trupei Koop, alături de întreaga orchestră care îi va însoţi pe scenă în concertul pe care îl vor susţine, duminică, la Sala Palatului, vor participa la o petrecere în Gaia Boutique Club, afterparty special organizat pentru fanii din România, informează Emagic.

27 afișări
Imaginea articolului Koop dă o petrecere pentru fanii din România (Video)

Koop dă o petrecere pentru fanii din România

Concertul din Bucureşti reprezintă ultimul spectacol din acest turneu al trupei, înainte de a intra în studio pentru a înregistra un nou album.

Oscar şi Magnus şi-au dorit să marcheze într-un mod deosebit acest moment, cu atât mai mult cu cât cei doi au declarat, recent, că, în cazul în care nu vor găsi inspiraţie pentru noul material, acesta ar putea fi chiar ultimul concert din cariera Koop.

Fanii Koop care îşi doresc să petreacă duminică seară, în Gaia Boutique Club, alături de membrii trupei, trebuie să acceseze www.myspace.com/koop şi să lase un mesaj pentru Oscar şi Magnus, prin care să-i convingă că ei sunt cei care merită să fie invitaţi la afterparty.

Mesajul trebuie să conţină numele destinatarului, precum şi numerele locurilor ocupate în Sala Palatului la concertul Koop, deoarece numai posesorii de bilete vor putea avea ocazia să participe la această petrecere.

Koop va concerta la Bucureşti duminică. Sâmbătă, tot la Sala Palatului, va avea loc un show al trupei Nouvelle Vague.

Ambele evenimente se desfăşoară în cadrul "Fusion Studio Weekend", un concept al Emagic.

Biletele sunt disponibile la diferite categorii de preţ, în funcţie de poziţia ocupată în sală - 60, 85, 110 şi 140 de lei. Acestea pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta.

Koop - "Koop Island Blues"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici