La teatru, în costumul lui Adam: La Paris s-a jucat prima piesă pentru un public complet dezbrăcat/ De ce au venit spectatorii cu prosoapele de acasă | FOTO

Producătorii piesei de teatru „Nu et Approuve” sau „Dezbrăcat şi Aprobat”, care a avut loc la teatrul Palais des Glaces în Paris duminică, au rugat ca membrii publicului, ca de altfel şi actorii, să fie complet dezbrăcaţi, relatează CNN.

8841 afișări
Imaginea articolului La teatru, în costumul lui Adam: La Paris s-a jucat prima piesă pentru un public complet dezbrăcat/ De ce au venit spectatorii cu prosoapele de acasă | FOTO

La teatru, în costumul lui... Adam: Prima piesă de teatru din Paris cu un public complet dezbrăcat | FOTO

Teatrul afirmă pe o reţea de socializare că experienţa a fost „de succes”, în timp ce comunitatea franceză de nudişti a primit ideea cu braţele deschise.

„Nu există un mod mai bun de a râde decât de a râde în nud”, declară Cédric Amato, şeful unui grup de nudişti din Paris, agenţiei naţionale de presă AFP la spectacolul de duminică.

„De asemenea, piesa este o modalitate pentru noi ca să vorbim despre stilul nostru de viaţă şi nevoile noastre” continuă el. „Trebuie să distrugem normele sociale”, adaugă acesta.

Piesa de teatru este inspirată de fraza franceză „lu et approuvé”, adică „citit şi aprobat”, care se referă la semnarea documentelor.

Povestea se concentrează pe un frate şi o soră care vizitează casa de plajă a părinţilor lor, doar pentru a descoperi că niciunul dintre vecini nu este îmbrăcat.

Spectatorilor le-a fost reamintit să se îmbrace după terminarea spectacolului, înainte de a ieşi din teatru. În plus, au fost rugaţi să-şi aducă prosoape din motive de igienă, relatează AFP.

Persoanelor cu bilete VIP au primit acoperitoare din microfibre pentru scaune, din partea organizatorilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici