Laura Cosoi şi Bogdan Boantă revin în competiţia "Bailando por un sueno", după un duel surpriză - FOTO

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, care au fost eliminaţi săptămâna trecută din emisiunea "Bailando por un sueno International", intră din nou în competiţie în urma unui duel surpriză decis de producătorii programului TV, informează Pro TV.

118 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi şi Bogdan Boantă revin în competiţia "Bailando por un sueno", după un duel surpriză - FOTO

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, revin în competiţia "Bailando por un sueno", după un duel surpriză

După ce duminica trecută fuseseră eliminaţi din competiţie, duminica aceasta, producătorii au decis ca România să mai aibă o şansă în concurs.

Reprezentanta Africii de Sud a decis să iasă din concurs în urma neînţelegerilor cu juriul şi a notelor primite, iar producătorii au hotărât să readucă în ring două dintre perechile eliminate până în prezent să se dueleze, iar în urma duelului, echipa câştigătoare să rămână în concurs.

Astfel, duminică seară, în urma duelului cu Columbia, pe ritumuri de cha-cha, România a fost votată în unanimitate de juriu pentru a rămâne în concurs.

Regula spune că perechea salvata din duelul de duminică să rămână în competiţie, dar să intre automat şi în următorul duel cu perechea care a înregistrat cel mai mic punctaj al serii. Astfel, România se află din nou pe muchie de cuţit, duminica viitoare, de această dată cu Peru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici