Laurence Fishburne a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui bărbat care îl hărţuia

Actorul american Laurence Fishburne a obţinut în justiţie un ordin de restricţie împotriva unui bărbat care a pătruns vila din Los Angeles a artistului, în seara de Revelion, pentru a-i cere acestuia să se mute de pe acea proprietate.

94 afișări
Imaginea articolului Laurence Fishburne a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui bărbat care îl hărţuia

Laurence Fishburne a obţinut un ordin de restricţie împotriva unui bărbat care îl hărţuia

Anthony Francis susţine că el este proprietarul de drept al vilei şi că familia Fishburne locuieşte în mod ilegal pe acea proprietate, informează contactmusic.com.

Francis, care fusese eliberat din închisoare în prima zi de Crăciun a anului trecut, după ce a fost încarcerat pentru hărţuire informatică şi ameninţări cu tentă criminală, a telefonat poliţiei din Los Angeles, susţinând că este proprietarul vilei actorului Laurence Fishburne.

Bărbatul a pătruns în vila actorului şi a lăsat un bilet în care spunea: "Trebuie să părăsiţi această casă imediat. Acest lucru înseamnă că toţi locatarii trebuie să fie evacuaţi cât mai curând posibil".

Ordinul de restricţie emis de justiţia californiană îi interzice lui Anthony Francis să se apropie la o distanţă mai mică de 90 de metri de Laurence Fishburne, soţia sa şi fiica lor, informează site-ul TMZ.com.

Actorul american Laurence Fishburne, cunoscut pentru rolurile Morpheus din trilogia "Matrix" şi Ike Turner din "What's Love Got to Do With It", pentru care a primit şi o nominalizare la premiul Oscar, s-a remarcat în ultimii ani şi pe micile ecrane, jucând în serialul de televiziune "CSI - Crime şi Investigaţii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici