Lena, câştigătoarea Eurovision 2010, într-o scenă de sex în piscină‎ - VIDEO

Cântăreaţa Lena Meyer-Landrut a devenit subiectul unui scandal mediatic - la mai puţin de 48 de ore după ce a câştigat, sâmbătă, concursul Eurovision 2010 - din cauza unor secvenţe nud care au fost postate pe internet, informează telleestmatele.com.

574 afișări
Imaginea articolului Lena, câştigătoarea Eurovision 2010, într-o scenă de sex în piscină‎ - VIDEO

Lena, câştigătoarea Eurovision 2010, într-o scenă de sex în piscină‎

În acest filmuleţ, Lena, în vârstă de 19 ani, apare goală într-o piscină, în compania unui tânăr, şi el dezbrăcat.

Cântăreaţa germană a recunoscut că nu este vorba de un trucaj şi a explicat că este vorba de o scenă din serialul de docu-ficţiune "Bitte helfen Sie mir", difuzat în septembrie 2009 de postul de televiziune RTL.

Concursul Eurovision 2010 a fost câştigat anul acesta de Germania, reprezentată de Lena, cu melodia "Satellite", care a acumulat 246 de puncte. Locul al doilea a fost ocupat de reprezentanţii Turciei - maNga - cu piesa "We Could Be The Same" (170 de puncte). Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovi, au ocupat locul al treilea, cu piesa "Playing With Fire".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici