Leonardo DiCaprio dezvăluie că vrea să realizeze „încă ceva” înainte de a împlini 50 de ani

  • Leonardo DiCaprio îşi propune să realizeze un alt film înainte de a împlini 50 de ani, dezvăluind acest obiectiv într-un interviu recent.
  • Actorul a fost recent distribuit în filmul „Killers of the Flower Moon” şi se pregăteşte să lucreze din nou cu regizorul Martin Scorsese în viitorul proiect „The Wager”.
2443 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio dezvăluie că vrea să realizeze „încă ceva” înainte de a împlini 50 de ani

Leonardo DiCaprio dezvăluie că vrea să realizeze „încă ceva” înainte de a împlini 50 de ani

Leonardo DiCaprio, starul filmului „Killers of the Flower Moon”, a vorbit despre obiectivul său într-un interviu acordat emisiunii „Good Morning America”. Deşi deja a atins multe obiective în cariera sa de la Hollywood începută la sfârşitul anilor '80, actorul a dezvăluit că îşi doreşte să realizeze „încă ceva” înainte de a împlini 50 de ani anul viitor, scrie The Huffington Post.

Într-un preview pentru interviul său, câştigătorul premiului Oscar, care a împlinit 49 de ani pe 11 noiembrie, a oferit un răspuns simplu atunci când a fost întrebat ce ar vrea să realizeze înainte de a ajunge la această vârstă de referinţă.

Dar înainte ca DiCaprio să dezvăluie detaliile, moderatorul Chris Connelly l-a întrebat în glumă: „Ai 49 de ani - cum naiba s-a întâmplat asta?”, la care starul a răspuns: „Nu am nicio idee”.

DiCaprio a continuat să ofere un răspuns tipic despre ceea ce speră să realizeze înainte de a atinge vârsta de 50 de ani: „Hm, întrebare bună. Ştii ce? Doar încă un film. Un singur film”.

Actorul cu o carieră îndelungată a jucat recent în „Killers of the Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese, adaptat după cartea lui David Grann cu acelaşi nume. Plasat în Oklahoma anilor 1920, filmul urmăreşte povestea adevărată a crimelor groteşti din Naţiunea Osage, bogată în petrol, care a devenit cunoscută sub numele de „Reign of Terror” - Domnia Terorii. Filmul îi are în distribuţie şi pe Robert De Niro şi Lily Gladstone.

Cu toate că DiCaprio nu a oferit detalii despre următorul său film, noua colaborare cu Scorsese pentru al optulea film, intitulat „The Wager”, a fost anunţată în iulie 2022. Filmul, bazat pe o altă carte a lui Grann, se va concentra asupra luptelor unui echipaj după ce o navă britanică naufragiază pe o insulă pustie din America de Sud în 1740.

Data de lansare pentru „The Wager” nu a fost încă stabilită.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici