Leonardo DiCaprio s-a despărţit de iubita sa, Bar Rafaeli, pentru că niciunul nu dorea să se căsătorească

Actorul american Leonardo DiCaprio şi iubita sa, modelul israelian Bar Rafaeli, au decis să se despartă, după ce au ajuns la concluzia că niciunul dintre ei nu doreşte să se căsătorească.

408 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio s-a despărţit de iubita sa, Bar Rafaeli, pentru că niciunul nu dorea să se căsătorească

Leonardo DiCaprio s-a despărţit de iubita sa, Bar Rafaeli, pentru că niciunul nu dorea să se căsătorească (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul şi iubita sa, care au avut o relaţie de peste cinci ani, au decis săptămâna trecută să se despartă, după ce au realizat că niciunul dintre ei nu este pregătit pentru a se căsători, informează contactmusic.com.

"Despărţirea lor a fost amiabilă, ei au rămas în continuare prieteni şi continuă să vorbească unul cu celălalt. Consideră că s-au maturizat în feluri diferite şi vieţile lor au mers pe drumuri diferite", a declarat o sursă pentru New York Post.

"Niciunul nu este pregătit pentru o căsătorie, amândoi sunt foate ocupaţi cu carierele lor care i-au purtat în direcţii diferite", a adăugat aceeaşi sursă.

Aceasta nu este prima despărţire a celor doi. Leonardo DiCaprio şi iubita sa în vârstă de 25 de ani au decis să se despartă şi în 2009. După ce au locuit timp de şase luni în reşedinţe separate, cei doi au hotărât anul trecut să se împace şi să formeze din nou un cuplu.

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 36 de ani, a declarat recent că nu este sigur dacă se va căsători vreodată, deoarece a văzut prea multe căsnicii destrămându-se în ultima perioadă.

"Nu ştiu dacă mă voi căsători vreodată. Am văzut prea multe căsnicii, despre care se spunea că erau fericite, destrămându-se. Am fost la fel de şocat ca toţi ceilalţi. Nimeni nu poate să privească căsniciile altor oameni şi să le judece. Nu cunosc vieţile particulare ale actorilor cu care lucrez. Ştiu doar dacă ei sunt actori buni sau regizori buni", a explicat actorul american.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A cunoscut un mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. De asemenea, el ar putea juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt. În plus, el ar putea produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o viaţă la fel de interesantă ca a personajului său.

Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în cel mai nou film al lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010.

Top modelul israelian Bar Rafaeli a apărut în numeroase campanii de publicitate şi a pozat pe copertele unor reviste de modă importante.

În afară de DiCaprio, Bar Rafaeli a avut relaţii amoroase cu David Charvet şi Matthew Brody.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici