Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, în premieră în România. Ce preţuri au biletele

Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, va fi organizată în premieră în România, pe 12 iulie, pe plaja Loft din Mamaia, informează un comunicat remis de organizatori, Events.

354 afișări
Imaginea articolului Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, în premieră în România. Ce preţuri au biletele

Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, în premieră în România. Ce preţuri au biletele (Imagine: wwwlifeincolor.com)

După ce anul 2013 s-a încheiat cu un festival în Miami la care 25.000 de oameni au dansat până la epuizare, Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, s-a întors şi se pregăteşte să revoluţioneze 2014 cu turneul Unleash, se arată în comunicatul de presă.

"E ca un spectacol Cirque du Soleil la care se adaugă seturile celor mai buni DJ-i internaţionali, acrobaţii la înălţime şi, cel mai important, vopsele!", spun organizatorii despre Life in Color.

Culori fosforescente, tunuri cu vopsea - pe bază de apă, care nu afectează îmbrăcămintea şi pielea -, lasere spectaculoase, artificii, o producţie impresionantă de talia Sensation sunt ingredientele turneului Unleash.

Fanii muzicii dance vor afla line up-ul în curând.

"Life in Color este un stil de viaţă, o cultură. Ceva care-ţi permite să laşi la o parte toate grijile şi să fii tu însuţi. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să ţii cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arăţi. Vrem ca fanii noştri să vină la Life in Color şi să fie ei înşişi... vrem să se dezlănţuie alături de noi", spune cofondatorul Life in Color, Lukasz Tracz.

Singura regulă a petrecerii este de a purta alb, pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.

În perioada 15 aprilie - 15 mai, biletele sunt disponibile la preţul promoţional de 80 de lei. Începând cu data de 16 mai până în ziua dinaintea concertului, biletele costă 100 de lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la preţul de 130 de lei. Biletele VIP nu fac obiectul promoţiei şi sunt disponibile la preţul de 500 de lei. Biletele pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, şi prin reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti.

Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat cu asalt SUA, poziţionându-se ca un eveniment unic, la care sute de mii de oameni au asistat şi care îmbină muzica, arta, dansul şi culoarea.

Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) şi Committee Entertainment, Life in Color înseamnă conexiune - prin muzică, pasiune şi mai ales culoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici