Lily Cole s-a despărţit de Jack Dorsey, fondatorul platformei Twitter

Modelul şi actriţa britanică Lily Cole s-a despărţit de miliardarul american Jack Dorsey, fondatorul platformei de microblogging Twitter.

204 afișări
Imaginea articolului Lily Cole s-a despărţit de Jack Dorsey, fondatorul platformei Twitter

Lily Cole s-a despărţit de Jack Dorsey, fondatorul platformei Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lily Cole, în vârstă de 25 de ani, şi Jack Dorsey, în vârstă de 36 de ani, au început anul 2013 în reşedinţa de vacanţă pe care miliardarul rus Roman Abramovici o deţine pe insula St. Barts.

Cei doi au plecat apoi într-o croazieră în Marea Caraibilor, la bordul iahtului de lux pe care îl deţine Jack Dorsey.

Totuşi, în luna februarie, au apărut informaţiile că lucrurile nu ar sta atât de bine între Lily şi Jack, după ce cuplul a avut o dispută în aeroportul din San Francisco, informează dailymail.co.uk.

Pe de altă parte, săptămâna trecută, Jack a plecat în vacanţă în Japonia cu Kate Greer, o instructoare de yoga din New York. Kate Greer, în vârstă de 28 de ani, a postat pe contul său de Twitter imagini şi înregistrări video cu ea şi cu Jack, în timp ce se aflau în Tokio.

Lily Cole s-a despărţit de actorul Enrique Murciano în 2011, după o relaţie care a durat aproape trei ani. Ea a avut o relaţie de scurtă durată şi cu actorul britanic Jude Law.

Lily Cole este un model britanic care a apărut pe copertele unor reviste celebre şi a participat la prezentările unor case de modă renumite - Christian Lacroix, Alexander McQueen, Chanel, Hermes, Galliano, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier şi Marc Jacobs. Din 2008, modelul britanic a început să cocheteze şi cu actoria şi a putut fi văzută într-un rol în filmul "The Imaginarium of Doctor Parnassus", în care i-a avut ca parteneri pe Jude Law, Heath Ledger, Johnny Depp şi Colin Farrell.

Jack Dorsey este un creator de site-uri şi om de afaceri, cunoscut în calitate de creator al platformei de microblogging Twitter.

Compania Twitter a fost fondată în 2006 de Jack Dorsey, Noah Glass, Evan Williams şi Biz Stone. Reţeaua are în prezent 140 milioane de utilizatori care comunică prin mesaje scurte şi sunt conectaţi printr-un sistem de socializare online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici