Lindsay Lohan şi Samantha Ronson s-au logodit (Galerie Foto)

Actriţa americană Lindsay Lohan s-a logodit cu prietena sa, DJ-ul Samantha Ronson, cele două plănuind să se căsătorească până la sfârşitul anului, a declarat Ronson.

95 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan şi Samantha Ronson s-au logodit (Galerie Foto)

Lindsay Lohan şi Samantha Ronson s-au logodit (Imagine: www.realitytvmagazine.com)

Samantha Ronson, în vârstă de 31 de ani, a făcut declaraţiile în timpul unui concert pe care l-a susţinut la hotelul Chateau Marmont din Hollywood, informează femalefirst.co.uk.

GALERIE FOTO

"Până la sfârşitul anului, iubita mea va fi «doamna Ronson»!", a declarat Ronson.

Lindsay Lohan, în vârstă de 22 de ani, nu a ţinut secret faptul că este îndrăgostită de Samantha şi are o relaţie cu aceasta.

Samantha Ronson este sora producătorului muzical Mark Ronson.

Fost star Disney ("Jurnalul unei adolescente", "Herbie - Maşina buclucaşă") şi mare speranţă a Hollywood-ului, Lohan s-a remarcat în 2007 prin două arestări pentru conducere în stare de ebrietate şi un sejur de două luni într-o clinică de dezintoxicare. În timpul arestărilor, poliţia a găsit în maşina sa şi mici cantităţi de droguri.

Starleta a apărut în 2006 în filme precum "The Last Show" şi "Bobby". Ea a ţinut prima pagină a ziarelor cu stilul său de viaţă. La începutul lui decembrie 2006, purtătorul de cuvânt al actriţei a confirmat că aceasta ia parte la reuniuni ale Alcoolicilor Anonimi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici