Lindsay Lohan va juca în "Betty cea urâtă din New York"

Starleta americană Lindsay Lohan, celebră mai mult pentru problemele legate de consumul de droguri şi alcool decât pentru filmele în care joacă, va apărea în şase episoade ale serialului de televiziune de succes "Betty cea urâtă din New York", a anunţat postul TV ABC.

50 afișări
Imaginea articolului Lindsay Lohan va juca în "Betty cea urâtă din New York"

Lindsay Lohan va juca în şase episoade ale serialului "Betty cea urâtă din New York" (Imagine: Mediafax Foto)

Lohan, în vârstă de 21 de ani, va încarna "o fată rea, fostă colegă de liceu, care revine brusc în viaţa lui Betty", eroina serialului, interpretată de actriţa America Ferrera, potrivit ABC.

Apariţia într-un serial adaptat dintr-o telenovelă columbiană, foarte urmărit în SUA, despre viaţa unei secretare inteligente şi urâte, ar putea relansa cariera lui Lohan, care în ultimii ani a cunoscut doar coborâşuri.

Fost star Disney ("Jurnalul unei adolescente", "Herbie - Maşina buclucaşă") şi mare speranţă a Hollywood-ului, Lohan s-a remarcat în 2007 prin două arestări pentru conducere în stare de ebrietate şi un sejur de două luni într-o clinică de dezintoxicare. În timpul arestărilor, poliţia a găsit în maşina sa şi mici cantităţi de droguri.

În februarie, filmul "I know who killed me", în care joacă rolurile unor surori gemene, i-a adus două premii Zmeura de Aur, pentru cea mai proastă interpretare actoricească.

Înainte de Lohan, printre vedetele care au apărut în serialul "Betty cea urâtă din New York" s-au numărat Victoria Beckham şi Gene Simmons. De asemenea, top modelul britanic Naomi Campbell urmează să apară într-unul din episoadele serialului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici