Liv Tyler s-a afişat în public alături noul ei iubit, fiul editorului revistei Rolling Stone

Actriţa americană Liv Tyler s-a afişat pentru prima oară în public alături de noul ei iubit, fotograful Theo Wenner, fiul în vârstă de 24 de ani al editorului revistei Rolling Stone, informează contactmusic.com.

46 afișări
Imaginea articolului Liv Tyler s-a afişat în public alături noul ei iubit, fiul editorului revistei Rolling Stone

Liv Tyler s-a afişat în public alături noul ei iubit, fiul editorului revistei Rolling Stone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Liv Tyler a alimentat zvonurile apărute în presa americană potrivit cărora actriţa americană este din nou îndrăgostită, după un divorţ dureros pronunţat în 2008, afişându-se pentru prima oară în public alături de noul ei iubit, mai tânăr cu nouă ani decât ea.

Actriţa americană, în vârstă de 33 de ani, s-a despărţit de rockerul britanic Royston Langdon, cu care are un fiu, Milo, în vârstă de şase ani, în 2008, după o căsnicie care a durat cinci ani.

Ea a vorbit într-un interviu recent despre divorţul "dureros" prin care a trecut şi despre decizia ei de a-şi reface viaţa.

Liv Tyler a fost fotografiată de curând alături de Theo Wenner, fiul în vârstă de 24 de ani al editorului revistei Rolling Stone, Jann Wenner.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzi la începutul acestei săptămâni, în timp ce se plimbau prin Mahattan şi luau masa într-un restaurant din New York.

Liv Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici