Locul de veci situat deasupra celui al lui Marilyn Monroe, scos la vânzare

Cripta situată deasupra celei în care este înmormântată celebra actriţă americană Marilyn Monroe, vândută, luni, pentru suma de 4,6 milioane de dolari, în urma unei licitaţii organizate pe site-ul eBay.com, este din nou disponibilă, după ce cumpărătorul şi-a retras oferta.

83 afișări
Imaginea articolului Locul de veci situat deasupra celui al lui Marilyn Monroe, scos la vânzare

Locul de veci situat deasupra celui al lui Marilyn Monroe, scos la vânzare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cripta în care este înmormântată actriţa Marilyn Monroe

Potrivit cotidianului Los Angeles Times, cumpărătorul este un japonez. La câteva ore după încheierea licitaţiei, acesta a trimis reprezentanţilor vânzătorului un mesaj prin care anunţa că îşi retrage oferta.

"Îmi pare rău, dar trebuie să anulez oferta din cauza unor probleme privind plata", se arată în mesaj.

Dintre cele 21 de persoane care au licitat pentru criptă, 11 au făcut oferte de peste 4,5 milioane de dolari şi îşi pot relua propunerea în următoarele 24 de ore.

Cripta a fost scoasă la vânzare de o văduvă americană, Elsie Poncher, care a declarat că a vândut locul unde este înmormântat soţul său pentru a acoperi ipoteca asupra locuinţei sale.

Licitaţia a fost deschisă la începutul lunii, pe site-ul eBay.com, şi a avut un preţ de pornire de 500.000 de dolari.

Richard Poncher, soţul lui Elsie Poncher, a cumpărat cripta de la vedeta baseball-ului american Joe DiMaggio, fostul soţ al lui Marilyn Monroe, în timpul procesului de divorţ al acestora, în 1954.

Cripta lui Richard Poncher, situată deasupra celei a lui Marilyn Monroe

Monroe a decedat la vârsta de 36 de ani, în 1962. Richard Poncher a decedat în 1986, iar Elsie Poncher a declarat că soţul său a fost aşezat în criptă cu faţa în jos, astfel încât să poată să o privească pe Marilyn Monroe.

Printre celebrităţile înmormântate la cimitirul Westwood Village Memorial Park se numără Dean Martin, James Coburn, Roy Orbison, Truman Capote, Natalie Wood, Carl Wilson, Minnie Riperton şi Farrah Fawcett.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici