Video Lokomotiv GT a încheiat festivalul Peninsula

Lokomotiv GT, cea mai renumită formaţie rock din Ungaria, a concertat, duminică seara, în faţa a peste 10.000 de mii de fani, pe scena festivalului Peninsula (Felsziget) de la Târgu-Mureş.

1 afișare

Tineri dar şi oameni trecuţi bine de prima tinereţe s-au îngrămădit la scena Weekend şi pe terenul de sport din faţa acesteia, cântând ore în şir alături de favoriţii lor piese care au făcut carieră în anii 70-80.

"Recunoaştem toate piesele, practic am crescut alături de ei", a declarat unul dintre fani, în timp ce altul a spus că a auzit despre formaţie de la părinţii săi. Formaţia ungară a fost interzisă în România în anul 1977 de către autorităţile comuniste, însă oamenii nu i-au uitat, mai ales pe Presszer Gabor şi Somlo Tamas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici