Lora, despre filmul ”Oh, Ramona! ”: Nu m-am aşteptat să iasă atât de bun | VIDEO

Lora a fost surprinsă de filmul ”Oh, Ramona!”. ”Nu m-am aşteptat să iasă atât de bun” a spus cântăreaţa marţi, într-un dialog live cu Andrei Ciobanu, autorul cărţii care a stat la baza producţiei cinematografice.

1804 afișări
Imaginea articolului Lora, despre filmul ”Oh, Ramona! ”: Nu m-am aşteptat să iasă atât de bun | VIDEO

Lora, despre filmul ”Oh, Ramona! ”: Nu m-am aşteptat să iasă atât de bun | VIDEO

”Trebuie să vă grăbiţi pentru că sălile pentru avanpremieră sunt aproape sold-out şi, dacă vreţi bilete pe 13 februarie, la avanpremieră, sau pe 14, găsiţi o hartă cu toate cinematografele din ţară pe site-ul «Oh, Ramona!» şi, vedeţi ce bilete mai sunt în oraşul vostru”, a anunţat Andrei Ciobanu.

”E foarte bun filmul, e foarte cool, e incredibil că e românesc!”, a exclamat Lora.

”Mă număr printre norocoasele persoane care au şi văzut filmul «Oh, Ramona!». Mulţumesc pentru situaţia ciudată în care m-ai pus, aceea de a-ţi vedea, practic, adolescenţa şi toate etapele sexualităţii tale. A fost cel puţin dubios, dar, la un moment dat, ca să mă pot bucura de film, a trebuit să mă deconectez puţin de tine, te-am abandonat puţin. M-am bucurat de film. Să ştii că nu m-am aşteptat! Ştii că eu ţin la tine, te apreciez, dar nu m-am aşteptat să iasă povestea atât de bună şi să râd atât de tare. Şi cu frate-miu, care e puţin hater. Nouă ne şi plac punch-line-urile scurte care aparent nu au nicio treabă, apar de nicăieri, te-au lovit şi te-au lăsat aşa. Plus analogiile alea din film... E un lucru foarte bun. Vei avea foarte mare succes cu filmul ăsta!”, i-a spus cântăreaţa lui Andrei Ciobanu, autorul cărţii care a stat la baza producţiei.

”Nimeni nu cred că poate să zică, după ce vede filmul ăsta, că a mai văzut un film românesc care să arate aşa”, a insistat Ciobanu. ”Şi dacă nu îţi place firul epic, nu îţi plac actorii, nu îţi place orice... felul în care arată...”, a încheiat omul de radio.

”Eu am fost o tipă cu o personalitate foarte puternică şi am avut totdeauna o problemă cu băieţii. Mi se păreau, majoritatea, neciopliţi, vulgari în exprimare şi glumele alea porcoase, mârlănesco-melteneşti nu mi-au plăcut niciodată. Un astfel de inteligent a ieşit cu mine la o primă întâlnire şi treceam pe lângă «Nespălata», în drum spre faleză, unde era sucul de la terasă. Dar ne-am întâlnit mai devreme, m-a luat din staţia de autobuz. Şi zice băiatul, «auzi, ştii care e legenda Nespălatei?», Nespălata fiind o statuie, un nud de femeie înconjurat de nişte peşti cu gurile căscate, în mod normal, ei aveau rol de fântână arteziană. Economia sau nu ştiu ce i-a lăsat fără apă şi aşa i-a rămas porecla «Nespălata». E o legendă pe care băiatul cu care am fost la prima întâlnire s-a gândit să mi-o spună. Aveam aproape 17 ani, eram timidă. Zice, «legenda e că, dacă treci cu o fată virgină pe lângă ea, se mişcă». Lucru pe care eu l-am luat, nu ca pe o ofensă, ci la un nivel dincolo de personal. Nu l-am bătut sau altceva, nu vă imaginaţi chestia asta, m-am controlat, dar ne-am aşezat la terasă, am spus «scuze, eu mă duc până la toaletă» şi am plecat”, a povestit Lora o secvenţă din adolescenţa ei pe malul Dunării.

Filmul i-a dat ocazia cântăreţei să vorbească şi despre momentul în care a înşelat: ”Eram mică, aveam doi iubiţi în aceeaşi discotecă. Şi ştii cum m-au prins? Aveam la un moment dat prea multe sucuri. Am primit suc de la unul şi apoi am primit şi de la celălalt, aveam două. Şi m-au prins. Eram în Năvodari”, a mărturisit Lora.

”Am lucrat împreună ultimii trei ani jumate la filmul ăsta şi, efectiv, dacă nu ne plăceam, trebuia să devenim prieteni, am stat bot în bot cu scris scenariu, îmi refuza toate ideile, îmi tăia glumele din film. E ca un frate pe care nu l-ai vrut, o soră, e lângă tine”, a glumit Andrei Ciobanu când a vorbit despre colaborarea cu regizorul Cristina Jacob. ”Ea nu e genul ăla de regizor căruia îi spui o idee şi, dacă are o idee deja despre scena respectivă, să nu mai accepte ce îi spui”, a explicat comediantul.

Lora este interpretă pop şi om de televiziune. Pe numele real Laura Petrescu, ea a făcut parte din trupa Wassabi înainte să înceapă o carieră solo, în 2009. A cântat alături de Sensor în deschiderea concertului Faithless de la Bucureşti.

Andrei Ciobanu s-a născut la Suceava în 1989 şi se descrie ca un explorator al adâncurilor de când a căzut într-un canal, teoretician al platonismului, de când a iubit de la distanţă o colegă de gimnaziu dar şi ca un ”atlet al amorului adolescentin”. După studenţia la Cluj Napoca, s-a stabilit la Bucureşti, unde este stand-up comedian şi a publicat "Suge-o Ramona!", un bestseller cu peste un milion de cititori ca şi continuarea poveştii în "Suge-o Andrei!".

Comedia “Oh, Ramona!” va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. Până atunci, puteţi afla mai multe din culisele acestei pelicule şi de pe paginile Oh, Ramona de Facebook sau Instagram.

Regizorul a optat pentru o echipă internaţională de actori talentaţi: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell şi Alex Coteţ.

Aşteptată, deopotrivă, de fanii cărţii lui Andrei Ciobanu şi de cei ai filmelor "Selfie" şi "Selfie 69" ale Cristinei Jacob, comedia "Oh, Ramona!" va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiţilor. Biletele pentru proiecţiile în avanpremieră "Oh, Ramona" din 13 si 14 februarie pot fi cumpărate de aici https://www.ohramona.com/get-tickets-en

Link trailer: https://www.youtube.com/watch?v=EykqSLTbYaU

Facebook: https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/

Instagram: https://www.instagram.com/ohramona_movie/?hl=ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici