"Lord of the Dance" va avea două reprezentaţii la Bucureşti

Celebrul spectacol "Lord of the Dance", în regia şi coregrafia renumitului Michael Flatley, va avea două reprezentaţii pe 5 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti, informează Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film Dracula, organizatori ai evenimentului.

60 afișări
Imaginea articolului "Lord of the Dance" va avea două reprezentaţii la Bucureşti

"Lord of the Dance" va avea două reprezentaţii la Bucureşti

Potrivit acestora, la cererea publicului, spectacolul va fi susţinut şi începând cu ora 16.30, pe lângă cel programat la ora 20.00.

Biletele pentru spectacol au preţurile de 100, 150, 250 şi 350 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Potrivit organizatorilor, chiar facă Flatley nu mai performează, acesta ar putea veni la Bucureşti pentru a fi prezent la reprezentaţia show-ului său.

"Lord of the Dance" este unul dintre cele mai vizionate spectacole de dans şi mai aclamate turnee din toate timpurile. Premiera a avut loc la Dublin, în 1996, şi a fost un succes de casă. În martie 1997, "Lord of the Dance" a fost prezentat şi la ceremonia premiilor Oscar.

Michael Ryan Flatley (născut pe 16 iulie, 1958) este un dansator de step irlandez. A început lecţiile de dans la 11 ani, iar în 1975 a fost primul non-european care a câştigat concursul de dans irlandez All-Ireland World Championship.

În prezent, Flatley are două companii de dans în turneu cu acest spectacol. Una dintre ele performează în SUA, Canada şi America de Sud, iar cealaltă, în Europa şi Asia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici