Loredana va fi protagonista unui reality-show american (Video)

Loredana a fost invitată să fie protagonista unui reality-show american, care va prezenta activitatea sa în studioul de înregistrări, informează casa de discuri MediaPro Music.

11 afișări
Imaginea articolului Loredana va fi protagonista unui reality-show american (Video)

Loredana va fi protagonista unui reality-show american (Imagine: Mihai Vasile/Mediafax Foto)

După "Tzuki", un album înregistrat în Statele Unite, colaborări cu artişti apreciaţi şi cunoscuţi şi vacanţe petrecute în SUA, Loredana are un nou proiect pe pământul american.

Odată ce au făcut cunoştiinţă cu muzica balcanică, dar şi cu spiritul nonconformistei artiste, americanii au fost atât de încântaţi de Loredana încât i-au propus să facă un reality-show chiar la ei acasă.

Ea colaborează pentru viitorul său album, care este deja în lucru, cu doi tineri artişti de culoare din America, Kash şi Niam St. Luce, care spun despre artistă că este "the next best thing".

"Mă voi întâlni cu Kash la New York şi o să începem lucrul la alte melodii. Momentele acelea în care vom compune piesele vor face subiectul unui reality-show, care va fi difuzat atât în America, cât şi în România.

Americanii sunt interesaţi să facem acest reality-show, în care oameni din lumi şi de culori diferite se adună şi realizează ceva magic. Pe lângă asta, pregătesc şi câteva duete inedite", a declarat Loredana.

Citeşte şi:

Loredana lansează "Tzuki", cel mai controversat clip al său

Loredana - "Depărtare"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici