Luna Amară îşi prezintă noul album la Festivalul Peninsula

Trupa clujeană "Luna Amară" îşi va prezenta noul album, "Don't Let Your Dreams Fall Asleep", la Festivalul Peninsula, în cadrul concertului pe care artiştii îl vor susţine, joi seară, în prima zi a festivalului.

9 afișări
Imaginea articolului Luna Amară îşi prezintă noul album la Festivalul Peninsula

Luna Amară îşi prezintă noul album la Festivalul Peninsula (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit liderului trupei, Mihnea Blidariu, turneul de lansare a noului album a început în 1 mai, la Vama Veche, şi a continuat cu concerte în întreaga ţară.

"Am lansat «Don't Let Your Dreams Fall Asleep» la Bucureşti, Braşov, Piteşti, Deva, Arad, Timişoara, Cluj, Iaşi, Suceava, Bacău, Galaţi, Buzău, Oradea, Sibiu. Unele din aceste lansări au avut loc în cadrul unor festivaluri. Aşa că ne-am dorit foarte mult să ajungem şi la Peninsula, la Târgu Mureş, pentru că voiam să prezentăm noul material şi celor de aici, dar mai ales pentru că ne-am simţit excelent de fiecare dată la Peninsula, am avut mereu parte de o organizare excelentă, de un sunet foarte bun şi de un public minunat", a declarat Mihnea Blidariu, pentru peninsula.ro.

Potrivit sursei citate, "Don’t Let Your Dreams Fall Asleep" este cel de-al treilea material al formaţiei şi conţine douăsprezece piese într-un stil alternativ-acustic, "pigmentate" cu solo-uri de trompetă, care au devenit, în timp, marca "Luna Amară".

"Acest album marchează o turnură stilistică, făcând acest disc cea mai accesibilă producţie Luna Amară din punctul de vedere al conţinutului muzical. Nu este nevoie să fii rocker ca să iubeşti acest album, nu e nevoie să ai doar 15 ani ca să te surprinzi fredonând refrenele acestui album", menţionează sursa citată.

Luna Amară se află în cel de-al zecelea an de activitate, cu două albume de studio, vândute în 15.000 de bucăţi, şi peste 500 de concerte în ţară şi străinătate, în Germania, Olanda, Franţa, Turcia, Bulgaria, Ungaria şi Moldova.

Albumul "Loc Lipsă" (Roton, 2006) a avut o nominalizare la premiile MTV Romania, categoria Best Rock Album. Festivalul CokeLive Peninsula se desfăşoară, de joi până duminică, la Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici