Madonna nu renunţă la adopţie (Video)

Madonna a declarat unei publicaţii din Malawi că doreşte să se asigure că fetiţa pe care nu a reuşit să o adopte va creşte într-un "mediu familial favorabil şi plin de dragoste", informează bbc.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Madonna nu renunţă la adopţie (Video)

Madonna nu renunţă la ideea de a adopta din Malawi un al doilea copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un judecător din acest stat african a respins cererea de adopţie a unei fetiţe în vârstă de patru ani, invocând legile de acordare a rezidenţei în Malawi, dar avocatul Madonnei a făcut apel.

Madonna doreşte să îi asigure micuţei Chifundo James - al cărui nume a fost tradus prin Mercy James - un cămin, o familie iubitoare, cea mai bună educaţie şi cea mai bună îngrijire medicală posibile, susţine publicaţia Nation on Sunday. Madonna a răspuns prin email întrebărilor puse de jurnaliştii de la această publicaţie.

Micuţa Chifundo se află în acelaşi orfelinat în care s-a aflat şi David Banda, primul copil adoptat de Madonna.

Dacăƒ cererea de adopÅ£ie înaintată de Madonna ar fi fost acceptată, atunci Chifundo ar fi devenit în mod legal sora lui David şi a copiilor biologici ai Madonnei, Lourdes şi Rocco.

Cererea artistei a fost refuzată din cauza unei legi care cere ca persoanele care vor să adopte trebuie să fie rezidenţi în acest stat din sudul Africii de cel puţin 18 luni.

Deocamdată, justiţia din Malawi nu a stabilit nicio dată pentru judecarea apelului făcut la decizia judecătorului.

Madonna l-a cunoscut pe primul ei fiu adoptat, David, tot în Malawi, într-un cămin care adăpostea copii rămaşi orfani din cauza maladiei SIDA, în octombrie 2006. La puţin timp după aceeea, ea a obţinut custodia temporară a acestuia - pentru 18 luni - şi a putut să părăsească Malawi însoţită de copil. În mai 2008, adopţia a fost finalizată.

Pentru micuţa Mercy James, procedura ar fi putut fi aceeaşŸi, însă Madonna s-a prezentat de această dată în calitate de părinte unic.

Artista americană a divorţat în luna ianuarie de fostul ei soţ, regizorul britanic Guy Ritchie.

Citeşte şi:

Madonna a contestat decizia tribunalului din Malawi

Madonna nu are voie să adopte încă un copil din Malawi

Madonna este oficial mama baiatului din Malawi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici