Madonna s-a deghizat în Charlie Chaplin la o sărbătoare evreiască

Madonna s-a prezentat deghizată în Charlie Chaplin la o petrecere privată ocazionată de sărbătoarea evreiască Purim, duminică seară la New York, informează dailymail.co.uk.

59 afișări
Imaginea articolului Madonna s-a deghizat în Charlie Chaplin la o sărbătoare evreiască

Madonna s-a deghizat în Charlie Chaplin la o sărbătoare evreiască (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa americană în vârstă de 52 de ani a purtat o pereche de pantaloni bufanţi, o haină strâmtă, o mică pălărie-melon şi celebra mustaţă a lui Chaplin.

Madonna a fost însoţită la petrecere de bunul ei prieten, fotograful Steve Klein, şi de doi dintre copiii ei - Lourdes şi Rocco.

Madonna şi Klein au avut mai multe colaborări profesionale de-a lungul anilor, una dintre cele mai renumite dintre ele fiind celebrul pictorial de 44 de pagini "Unbound" pe care Madonna l-a realizat pozând pentru revista W sub îndrumarea lui Steve Klein.

Madonna este renumită pentru devotamentul ei pentru credinţa Kabbalah şi respectă sărbătorile evreieşti importante.

Purim este o sărbătoare evreiască care celebrează eliberarea poporului evreu din Imperiul Persan-Babilonian după execuţia lui Haman în anul 427 î.e.n., aşa cum este descris evenimentul în Cartea Esterei.

Cu această ocazie, evreii au întruniri în care recită din Cartea Esterei, spun împreună rugăciuni, îşi oferă unii altora mâncare şi băutură, dau de pomană săracilor, beau vin, poartă diverse costumaţii şi măşti.

În căutarea propriei spiritualităţi, Madonna a practicat yoga, a studiat budismul, taoismului şi s-a inspirat din "Arta războiului" - un tratat militar din secolul al XVI-lea - şi a citit numeroase scrieri despre primii creştini. Într-un interviu publicat în urmă cu câţiva ani, "regina muzicii pop" a declarat că această căutare spirituală a ei a încetat după ce a descoperit Kabbalah.

În 1997, Madonna a descoperit un centru în Los Angeles în care cursanţii au posibilitatea să practice un fel de amestec între tradiţiile evreieşti ortodoxe şi principiile gândirii pozitive.

În 2004, cântăreaţa americană şi-a luat numele evreiesc Esther, însă nu s-a convertit la iudaism.

Madonna a vizitat Israelul în 2004 şi în 2007, iar în 2009 şi-a prelungit turneul mondial "Sticky & Sweet" pentru ca acesta să ajungă şi în Israel. Cu această ocazie, cântăreaţa americană s-a întâlnit cu premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop" (regina muzicii pop), Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici